skip to Main Content

Naš novi partner – Peret

Grafoadria nastavlja sa sklapanjem partnerstva sa proizvođačima opreme koji klijentima mogu doprineti značajna poboljšanja u svom procesu proizvodnje, kao i unapređenom sistemu kontrole kvaliteta. Ovim putem vam predstavljamo italijansku firmu Peret koja razvija inovativna rešenja za kontrolu procesa u pripremi za štampu, štampi i ambalaži. Polja u kojima PERET deluje su sledeća;

  • Flexo priprema (kontroliše izradu klišea i sleeva u visokom kvalitetu)
  • Kontrola kolora u ofset štampi (rešenja namenjena za odelenje štampe)
  • Kontrola prerade kartona (proizvodnja vrhunskih kartonskih kutija zahteva kontrolisanje procesa bigovanja i embossing (utiskivanja oblika))
  • Valovita lepenka (poboljšavanje izrade valovitog kartona kontrolisanjem washboard efekta i dimenzija pojedinačnih žlebova)
  • Sigurnosna štampa (zaštitia brenda i proizvoda od falsifikovanja koristeći jednostavnu, ali efikasnu tehnologiju)

Za prvi kvartal 2022. godine pripremamo jednistvenu ponudu za džepne denzitometre POCKETDENS koji predstavlja standardni CMYK denzitometar koji svako treba da ima. Meri gustinu zacrnjena, prirast rasterske tačke i ravnotežu. Ovim ćete izuzetno povoljno moći da nabavite denzitometar koji će vam omogućiti redovnu kontrolu štampe i unaprediti kvalitet vaših proizvoda.

Back To Top