skip to Main Content

Poslovna strategija kompanije EngView Systems usmerena je na područja ambalaže i softvera za POP/POS kartonske police, merenje i kontrolu kvaliteta zasnovanih na geometriji profila i reviziju zaliha za sektor ekstruzije aluminijuma.

Ambalaža i POP/POS police

EngViev softver za ambalažu, EngViev Package & Displai Designer Suite, je CAD/CAM sistem za strukturno projektovanje ambalaže i POP/POS polica od odštampanih materijala, uglavnom od valovitog kartona, plastike i pločastih materijala. Kao priznanje za originalnost i tržišni potencijal, tehnologija programa za varijabilni i parametarski dizajn nagrađena je nagradom Evropske komisije za „izvrsnost u pretvaranju rezultata iz tehnologija informacionog društva u inovativne proizvode za tržište“.

Početkom 2020. godine tržištu je predstavljena najnovija verzija – EngView Package & Display Designer Suite verzija 7 programskog paketa razvijenog za potrebe dizajniranja i izrade kartonske ambalaže i POS/POP stalaka. Podržani materijali su karton, lepenka, PVC i slojeviti pločasti materijali.

Želite kreirati kutiju, kartonsku policu? Izaberite između više od 1700 predložaka ili dizajnirajte sami.
Registrujte se na EngView.com i preuzmite demo verziju, isprobajte, pitajte što vas zanima.

Back To Top