skip to Main Content

EASYMOUNT

Britanski proizvođač visokokvalitetnih uređaja za laminaciju namenjen malim i srednjim štamparijama – Single Side i Roll Laminatori za male i velike formate.

MATRIX

Niz potpuno ili poluautomatizovanih sistema koji će vašu efikasnost i produktivnost podići na viši nivo. Bez obzira na to primenjujete li digitalnu foliju, laminaciju ili posebne efekte, u prozvodnoj liniji Matrix postoji sistem koji će biti savršen za vaše potrebe.

VELOBLADE

Jedinstveni i složeni rezovi, bigovi i perforacije uz delić cene tradicionalnog sečenja. Sposobnost izvođenja svega navedenog, u jednom prolazu, znači da VeloBlade asortiman digitalnih sistema za rezanje otvara beskrajne mogućnosti i daje mnogim preduzećima platformu da svoju ponudu prošire na nova tržišta, poput ambalaže.

MAGNUM

Niz potpuno ili poluautomatizovanih sistema za sečenje koji će vam omogućiti da stvorite tačnu završnu obradu koja vam je potrebna za posao. Bez obzira da li redovno izrađujete masovne narudžbe, kao što su vizitkarte, ili vam je potrebno da kreirate ambalažu sa jedinstvenim dizajnom i dimenzijama, naš asortiman sistema za sečenje u potpunosti pokriva vaše zahteve.

TROREZAČI, BINDERI & LEPILICE

Niz rešenja za ručnu završnu obradu štampe koja obuhvata obrezivanje, povezivanje i lepljenje omogućava vam da pružite maksimalan uticaj na svoje profesionalne dokumente. Veličine i mogućnosti koje odgovaraju svim budžetima i zahtevima.

Back To Top